Sluiten

Categorieën

Filters

   Over Ons

   Hi! Wij zijn Derk en Riek Heesen, eigenaren van Barium, tweeling en ook nog eens enorme vuurwerkliefhebbers. Wat destijds begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware online webshop, met meer dan 8500 tevreden klanten!

   Je leest online vaak verhalen over ondernemers die op een miljoenen idee kwamen terwijl ze onder de douche stonden of simpelweg op straat liepen. Helaas waren wij dat niet. Of je hoort van die “feel good” verhalen over beste vrienden die een bedrijf oprichten. We zullen je nu al waarschuwen; dit wordt er helaas wel zo één. Sorry!

   We zijn begonnen als twee 15-jarige kinderen die zich verveelden na school en iets meer wilden doen dan alleen maar naar de film gaan. Al snel merkten wij dat er bijna geen enkele Nederlandse website was die een groot aanbod van vuurwerk gerelateerde producten had. Met de $200 die wij hadden wilden wij de vuurwerkwereld veranderen, en opeens was Barium Buizen ontstaan.

   Al hoewel wij helaas geen speciale tweelingkrachten hebben, vullen wij elkaar wel vlekkeloos aan. Waar Derk vroeger het wiskundehuiswerk deed en Riek de taalvakken, is dit niet heel veel veranderd: Derk kan je alles vertellen over vuurwerk en is voornamelijk verantwoordelijk voor de financiële kant en Riek zorgt voor het creatieve gedeelte. Samen zijn wij elke dag bezig om onze service en producten te verbeteren.

   Ons doel is dan ook om de vuurwerkwereld een positieve naam te geven en iedereen te informeren over het veilig afsteken van vuurwerk. Hopelijk word jij net zo blij van onze producten als wij en kunnen we stapje voor stapje vuurwerk weer in een positief licht zetten. Want vuurwerk is inderdaad geen misdaad.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »