Sluiten

Categorieën

Filters

   Sponsoring en Promoties

   Lijkt het jouw leuk om onze producten te reviewen en hier online over te posten? Ben jij goed in het maken van video's, foto's en je volgers hierbij actief in te betrekken? Heb jij een passie voor vuurwerk, ben je hier enthousiast in en kan je dit ook goed laten zien? Sluiten jouw volgers aan bij onze doelgroep? En kan je niet wachten tot het oud en nieuw is? Heb je op al deze vragen ja beantwoord? Dan horen wij graag van je!


   Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om Barium Buizen te verbeteren.  Als jij denkt te hebben wat wij zoeken, stuur ons dan een e-mail naar info@bariumbuizen met je social media naam, aantal volgers, je voorstel en een link naar je kanaal. Dit geldt voor zowel instagram, Facebook en Youtube kanalen. Voor Instagram geldt er een minimum van 3.500 volgers en voor Youtube een minimum van 7.500 subscribers.

   Daarnaast zijn wij ook altijd opzoek naar nieuwe Social Media sterren die met ons een product(lijn) zouden ontwerpen. Ook hiervoor ontvangen wij graag je social media naam, aantal volgers, je voorstel en een link naar je kanaal. 

   Wij maken geen uitzondering op het aantal volgers, gelieve ons dan ook niet contacteren als je niet aan deze eisen voldoet. Daarnaast vragen wij ook om een bewijs van eigendom van het account. Indien je dit niet kan leveren gelieve ons ook niet te contacteren. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »