Sluiten

Categorieën

Filters

   FAQ Shisha Pennen

   Bevat een shisha pen tabak of nicotine?
   Nee, onze losse pennen of pakjes bevatten geen nicotine of tabak

   Wat voor ingrediënten bevat een shishapen (e-sigaret) dan wel?
   Propylene glycol glycerin, triacetin water, ethyl alcohol, Maltol methyl cyclopentenolone, Beta-damascone, beta-lonone, 10.2- acetyl pyrrole

   Wat is Propylene Glycol?
   Propyleen Glycol is een geur-en-kleurloze chemische stof die wordt gebruikt in farmaceutische producten, zoals tandpasta, mondwater, evenals een smaakversterker wordt gebruikt bij het bakken van taarten, donuts en cupcakes. Momenteel doet het Trimbos instituut een onderzoek naar het langdurige effect van de stof Propylene Glycol.

   Hoelang gaat een shisha pen mee?
   Afhankelijk van de variant die je hebt en wat je rookgedrag is, gaat de pen een aardig lange tijd mee. De reguliere pennen bevatten een vermogen van 500 puffs (trekjes). Dit staat gelijk aan 2-3 pakjes sigaretten.

   Voelt het roken van een shishapen of esigaret hetzelfde als het roken van een reguliere sigaret?
   Ja, de elektronische sigaret (shisha pen) simuleert het roken van een normale sigaret. Dit is voornaamste reden dat de pennen bedoeld zijn voor personen van 18 jaar en ouder. Het kan dan ook worden gezien als een alternatief voor roken. Om deze specifieke reden raden wij de shisha pen en elk andere variant van de elektronische sigaret niet aan indien u niet rookt. Rookgedrag nabootsen kan leiden tot het uitproberen van een reguliere sigaret.

   Hoe oud moet ik zijn om een shisha pen te kunnen aanschaffen?
   De elektronische sigaret is een alternatief voor roken, net als de reguliere sigaret dien je minimaal 18 jaar te zijn om een product te mogen kopen in onze webwinkel. Bij het aankopen van één van onze producten gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en verklaart u minimaal 18 jaar te zijn.Wij hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar en ouder vanuit een ethisch verantwoord oogpunt.

   Is de shisha pen herbruikbaar?
   Nee, dit is afhankelijk van de variant die u bezit. De reguliere pen is na 500 puffs op en dient dan te worden weggegooid.

   Wat is het verschil tussen een elektronische sigaret en een shisha pen?
   In principe niks, de shisha pen is hetzelfde als een elektronische sigaret en vica versa. Echter heeft de shisha pen een bepaald vermogen (denk aan 300 poffs, 500 en 1100 poffs), hierna is de pen niet meer bruikbaar. Tevens bevat de shisha pen in de meeste gevallen géén nicotine en is het beschikbaar in diverse fruitsmaken.

   Wanneer is de shisha pen op?
   Wanneer het led-lampje aan het uiteinde van de shisha pen knippert en de damp verminderd is de pen op.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »