• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Clipper Drinking Beer Aansteker

1 / 1
€0,85
Levertijd 1 werkdag
Voor 17:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Clipper Drinking Beer Aansteker

Let op: Alle normale clippers (met uitzondering van de metalen clippers) worden willekeurig verstuurd en zijn dus niet te bestellen per design. Het is dus mogelijk dat je dit design ontvangt, maar ook een andere. 

CLIPPER® is niet zomaar een aansteker - het is een unieke, milieuvriendelijke aansteker, die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. CLIPPER® was de eerste hervulbare aansteker en wordt sinds 1972 gemaakt in Barcelona, Spanje. De unieke ronde vorm, in combinatie met de speciale functies heeft ervoor gezorgdt dat deze aansteker populair is in meer dan 80 landen en 's werelds best verkochte aansteker is. CLIPPER® komt in veel verschillende ontwerpen, zo is er voor iedereen wel wat wils!

Koop deze luxe clipper aansteker zodat u nooit meer een nieuwe aansteker hoeft te kopen. Door de luxe uitstraling zullen mensen minder snel geneigd zijn om de aansteker zelf mee te nemen. Daarnaast kunt u het gas in deze clipper aansteker navullen, waardoor u dus niet meer elke week een nieuwe aansteker hoeft te kopen

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen