SHISHA PENNEN

Shisha pennen

Houdt u erg van roken – of het nu om sigaretten, sigaren of Shisha pennen gaat – maar weet u stiekem wel dat het slecht voor u is? Daar hoeft u zich niet voor te schamen, want u bent zeker niet de enige. Roken kan erg lekker zijn, maar de nicotine en teer in sigaretten zijn tevens ongezond. Deze stoffen kunnen zelfs schadelijk zijn voor de mensen die naast u zitten terwijl u rookt. Ook hebben mensen om u heen vaak last van de geur of van de rook. Bij BariumBuizen herkennen we al deze problemen. Het is ons doel om u van deze nadelen af te helpen, terwijl u wel gewoon kunt genieten van de voordelen van het roken. Onze Shisha pennen bieden een makkelijke, gezonde en milieuvriendelijke oplossing, dus kijk snel in het aanbod van BariumBuizen!

Het makkelijke én gezonde alternatief

De Shisha pennen van BariumBuizen hebben vele voordelen. Zo hebben de Shisha pennen een lengte van ongeveer 11,8 centimeter en een diameter van nog geen centimeter, wat ze uitermate makkelijk maakt om mee te nemen. De capaciteit van de batterij is 280mAh, wat neerkomt op ongeveer 500 trekjes. De Shisha pennen beschikken over een stand-byfunctie en een hoesje ter bescherming. Dat is nog niet alles: de pennen zijn ook nog eens wegwerpbaar en daardoor erg ecovriendelijk. 

De werking van Shisha pennen

Bij het roken van Shisha pennen treedt er geen verbranding op. Dit betekent dat er ook geen schadelijke stoffen vrijkomen, zoals teer, koolmonoxide, cyanide en ammonia. Deze stoffen krijgt u normaal gesproken bij een sigaret wel binnen. Bij elke trek van een Shisha pen vindt er een chemische reactie plaatst, waarbij waterdamp ontstaat. De luchtdruksensor geeft een signaal aan de chip, die ervoor zorgt dat de batterij stroom geeft aan het verwarmingselement. Hier zit een lontje omheen gewikkeld dat de vloeistof opneemt. De vloeistof uit de tank verdampt als deze wordt verwarmd. Dit is de waterdamp die u vervolgens inhaleert. 

Shisha pennen in alle soorten en smaken

Vraagt u zich af of zo’n gezondere, milieuvriendelijke en tegelijkertijd praktische Shisha pen wel lekker kan zijn? Zoals gezegd, is het ons doel om u van het roken te laten genieten, terwijl we alle nadelen voor u elimineren. De grote aantrekkingskracht van deze pennen ligt in het feit dat de pennen relatief nieuw zijn en in allerlei smaken verkrijgbaar zijn. Op dit moment vindt u bij BariumBuizen maar liefst 29 verschillende smaken in het assortiment.

De smaken zijn extreem divers, dus u heeft genoeg keuze om van uw rookmomentje ook echt úw momentje te maken. Uiteraard hebben we standaard smaken, zoals banaan, aardbei, vanille, appel en kers, maar we gaan de exotische smaken, zoals ananas, passievrucht, mango en watermeloen, zeker niet uit de weg. Bent u iemand die meer van de zoete smaak van frisdrank houdt? Dan zijn de smaken Red Bull en Coca Cola perfect. We hebben overigens ook Shisha pennen in andere dranksmaken, zoals champagne, koffie en groene thee. 

Snel en voordelig uw Shisha pen bestellen

Bij BariumBuizen bepaalt u zelf hoe uw Shisha pen smaakt. Voor slechts € 3,99 heeft u al een Shisha pen met ongeveer 500 trekjes, dus u kunt verschillende smaken uitproberen en variëren. Bij ons bent u verzekerd van worldwide shipping, voordelige prijzen én gratis bezorging bij orders boven € 150,-.

artikelen per pagina
artikelen per pagina
© 2014 - 2018 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel