CLIPPER AANSTEKERS

U kent het wel: het is rookpauze en een collega vraagt of u een vuurtje heeft, vervolgens geeft u hem of haar een aansteker en ziet u deze nooit meer terug. Nu is dat niet zo erg als het een gewone aansteker is die u bij elk tankstation kunt kopen, u kunt namelijk gewoon makkelijk een nieuwe aansteker kopen. Maar nog beter is het natuurlijk als u dit probleem geheel voorkomt - en dit kan eindelijk met een Clipper aansteker. Clipper aanstekers zijn namelijk uniek ogende en opvallende aanstekers die niet snel meer zomaar worden meegenomen. 

Clipper aansteker kopen? Wat zijn de eigenschappen?

Clippers zijn navulbare butaangas aanstekers, die u telkens opnieuw kunt vullen met de juiste vloeistof wanneer de aansteker leeg is. Dit maakt de Clipper perfect om te gebruiken onder elke weersomstandigheden. Er ontstaat altijd een sterke vlam, die pas uitgaat zodra u de aansteker loslaat. De aanstekers zijn een leuke middenweg tussen een Zippo en een gewone wegwerpaansteker. Daarnaast zijn ze minder duur, hebben toch een opvallend design en zijn ze in veel verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Op deze manier kunt u zich toch onderscheiden met uw aansteker zonder veel geld kwijt te zijn. Door de opvallende print die elke Clipper aansteker heeft vindt u uw eigen aansteker ook nog eens altijd weer terug!

Onze voordelen

De voordelen van een Clipper aansteker nog eens op een rijtje:

  • Relatief goedkoop voor een designaansteker
  • Verpakking met luxe uitstraling
  • De aanstekers zijn navulbaar
  • Gemaakt van roestvrijstaal materiaal, dus de aanstekers gaan lang mee

Naast de voordelen van, geniet u bij bariumbuizen.nl van de voordelen van het online kopen. Uw bestelling wordt thuisbezorgd, en daarnaast heeft u keuze uit een groot assortiment aan andere goedkope aanstekers. Meer weten over een Clipper aansteker? Bekijk dan direct ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

artikelen per pagina
artikelen per pagina
© 2014 - 2018 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel