CLIPPER AANSTEKERS

U kent het wel: het is rookpauze en een collega vraagt of u een vuurtje heeft. U geeft hem of haar een aansteker, die vervolgens in de zak van de collega verdwijnt en u hem nooit meer terugziet. Nu is dat niet zo erg, als het een gewone aansteker is die u bij elk tankstation kunt kopen. Met een Clipper voorkomt u dit probleem. Clipper aanstekers zijn uniek ogende, opvallende aanstekers die niet snel meer zomaar worden meegenomen. 

Clipper aansteker kopen? wat zijn de eigenschappen?

Clippers zijn navulbare butaangas aanstekers, die u telkens opnieuw kunt vullen met de juiste vloeistof wanneer de aansteker leeg is. Dat maakt de Clipper perfect om te gebruiken onder elke weersomstandigheden. Er ontstaat altijd een sterke vlam, die pas uitgaat zodra u de aansteker loslaat. De aanstekers zijn een leuke middenweg tussen een Zippo en een gewone wegwerpaansteker. Ze zijn minder duur, maar hebben toch een opvallend design en zijn in veel verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Op die manier kunt u zich toch onderscheiden met uw aansteker, zonder veel geld kwijt te zijn. Zo vindt u uw eigen aansteker altijd weer terug!

Onze voordelen

De voordelen van een Clipper aansteker nog eens op een rijtje:

  • Relatief goedkoop voor een designaansteker
  • Verpakking met luxe uitstraling
  • De aanstekers zijn navulbaar
  • Gemaakt van roestvrijstaal materiaal, dus de aanstekers gaan lang mee

Naast de voordelen van, geniet u bij .nl van de voordelen van het online kopen. Uw bestelling wordt thuisbezorgd, en daarnaast heeft u keuze uit een groot assortiment aan andere goedkope aanstekers. Meer weten over een Clipper aansteker? Bekijk dan direct ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

artikelen per pagina
artikelen per pagina
© 2014 - 2017 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel