ELEKTRISCHE ONTSTEKERS

Professionele Ontstekers kopen

Bij BariumBuizen.nl hebben we verschillende soorten ontstekers voor het ontsteken van verschillende soorten stukken vuurwerk en modelvliegtuigen, hiernaast bieden wij ook verschillende lengtes aan, zodat u zelf kunt bepalen hoe groot de afstand is tussen u en het vuurwerk.

Het gebruik van professionele ontstekers zorgt ervoor dat u niet uzelf in gevaar hoeft te brengen door middel van het handmatig ontsteken van het lontje. Door middel van het gebruik van de afstandsbediening kunt u vanaf een grote afstand uw vuurwerk veilig ontsteken. Veel schietkisten hebben de optie om getimed de individuele cues te ontsteken, hierdoor kunt u dus ook in series uw vuurwerk ontsteken.

Professionele Ontstekers 

Professionele ontstekers zijn perfect voor het ontsteken van professioneel vuurwerk. Professionele ontstekers zijn helaas bedoeld voor het ontsteken van quickmatch (schietlont) en kunnen dus alleen visco ontsteken met behulp van een visco connector. 

Professionele ontstekers gebruiken minder stroom bij het ontsteken, u kunt dus meerdere ontstekers in een ontstekingsklem stoppen zonder enige problemen. (maximaal 4)

Wij hebben verschillende lengtes aan professionele ontstekers, waaronder ; 1m en 5m

IFuse Ontstekers 

Afgelopen jaar zijn wij overgestapt van talon ontstekers naar iFuse ontstekers. iFuse ontstekers zijn professionele ontstekers die een visco connector hebben ingebouwd. Hiermee hoeft u dus geen aparte visco connectors aan te schaffen en kunt u met evenveel stroom gemakkelijk uw visco lont ontsteken. IFuse onstekers zijn verkrijgbaar in lengtes van 1m en 2m.

Wilt u ontstekers in grote hoeveelheden bestellen voor de herverkoop of bent u een grootverbruiker? Mail dan naar info@bariumbuizen.nl voor een vrijblijvende offerte.

© 2014 - 2018 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel