VUURWERKBRILLEN

Vuurwerkbrillen zijn eigenlijk een must-have voor elke vuurwerkfanaat. Vuurwerk kan immers gevaarlijk zijn en leiden tot beschadiging aan de ogen, wat met een vuurwerkbril gemakkelijk voorkomen wordt. De beschermende brillen zijn goedkoop, praktisch en comfortabel. Bij Barium Buizen kunt u snel en eenvoudig een geschikte vuurwerkbril kopen.

Vuurwerkbrillen: Bescherming met kwaliteit

Neem voor een geslaagd feest het risico niet en draag altijd een vuurwerkbril als u vuurwerk afsteekt. De vuurwerkbrillen van Barium Buizen voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en ze beschermen uw ogen gegarandeerd tegen rondvliegend materiaal, opspattende stukken kruit en uit de koers geraakte vuurpijlen. Dankzij het stevige, duurzame kunststof kunt elk jaar opnieuw van uw vuurwerkbril gebruikmaken.

Onze vuurwerkbrillen beperken het zicht niet en de bril sluit perfect aan op de ogen, waardoor u geen last van de brillen ondervindt. 

Vuurwerkbril bestellen bij Barium Buizen

Voorkomen is beter dan genezen - en dat geldt zeker voor de oogschade die u kan oplopen door vuurwerk. Bescherm u en andren door vuurwerkbrillen aan te schaffen om blijvend oogletsel te voorkomen. 

Als u vragen heeft over een vuurwerkbril kopen of het gebruik daarvan, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u bijvoorbeeld meerdere vuurwerkbrillen afnemen bij ons, dan helpen we u hier graag mee. Steekt u vuurwerk af met een buurtvereniging of sportclub? Neem dan het initiatief en bescherm de ogen van uw leden met onze vuurwerkbrillen. Mail naar info@.nl, bel (+31) 652735684 of vul ons contactformulier in.

© 2014 - 2018 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel