KNETTERLONTEN

Flying Fish Fuse

Flying Fish Fuse is een speciaal lont dat een mooi effect geeft als het wordt ontstoken. Het spuwt knetters van zich af in verschillende kleuren en als het wordt geknipt in kleine stukjes is het sterk genoeg om weg te vliegen voor het 'flying' effect.

Wij verkopen Flying Fish Fuse in 4 verschillende kleuren, zilver, groen, goud en rood. Alle stukjes flying fish fuse worden geleverd in stukken van 25cm, zodat het in een bubbeltjesenvelop past en goed kan worden verzonden.

Falling Leaves Fuse

Flying Fish Fuse is een speciaal lont dat een mooi effect geeft als het wordt ontstoken. Het geeft een felle, diepe gloed als het wordt onstoken en wordt voornamelijk in professionele shows gebruikt als vallend 'glitter' effect,

Wij verkopen Falling Leaves Fuse in 5 verschillende kleuren, geel, goud, zilver, groen en rood. Alle stukjes falling leaves fuse worden geleverd in stukken van 25cm, zodat het in een bubbeltjesenvelop past en goed kan worden verzonden.

Al het categorie 1 vuurwerk, het veiligheidslont en de noodsignalen worden los verzonden. De levering hiervan is 1-3 werkdagen. Indien je dus bijvoorbeeld aanstekers en categorie 1 vuurwerk besteld, zal je dus twee pakketten/enveloppen ontvangen. 

© 2014 - 2018 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel