VERZENDING & RETOURNEREN

Verzending

Al onze bestellingen worden discreet ingepakt. Hier kunt u zien hoe onze pakketten eruit zien. 

Heb je je bestelling voor 21:00 geplaatst? Dan streven wij ernaar om deze de volgende werkdag na bevestiging van je bestelling te leveren. Heb je categorie 1 vuurwerk besteld? Dan wordt dit als een los pakket binnen 1-3 werkdagen na bevestiging van je bestelling geleverd. Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland. Heeft u een verkeerd artikel ontvangen, heeft u een klacht over een artikel of wil je je geld terug? Dan moet je de artikelen altijd terugsturen naar ons. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneren

Als je product je niet bevalt of als je het je heel anders had voorgesteld, dan kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product moet niet gebruikt of beschadigd zijn en het moet in de originele verpakking zitten. lndien je besluit om je item(s) te retourneren, dan kun je het retourforumlier in je pakket invullen en dit samen met je item(s) naar ons terugsturen. Wij zullen vervolgens het gehele aankoop bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten restitueren. Download ons Retour Formulier hier.

Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van je bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van je herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren en het bijgeleverde retouradreslabel op het pakket te plakken. De instructies hiervoor vind je op het afleverbewijs in je pakket.

Je kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn,  laten weten dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht door middel van een e-mail naar info@bariumbuizen.nl

Gevolgen van de herroeping
Wij restitueren alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, inclusief de standaard verzendkosten zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag dat we je besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een restitutie achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat je het bewijs hebt geleverd dat de goederen zijn geretourneerd, afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt.

Je dient de artikelen zonder onnodige vertragingen aan ons te retourneren en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop je ons informeert dat je de koopovereenkomst wilt herroepen. De kosten voor de retourverzending zijn voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het anders handelen dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

© 2014 - 2018 Barium Buizen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel